Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΚΥΚΛΑΔΕΣ9ο Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου: Sold out η σόλο συναυλία του Αλκίνοου Ιωαννίδη

9ο Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου: Sold out η σόλο συναυλία του Αλκίνοου Ιωαννίδη

9ο Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου: Sold out η σόλο συναυλία του Αλκίνοου Ιωαννίδη

Το 9ο Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου υποδέχεται τον Αλκίνοο Ιωαννίδη, την Τρίτη 22 Αυγούστου 2023, στις 21.00, στο Ανοιχτό Θέατρο Χώρας.

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης μόνος επί σκηνής, παίζει και τραγουδάει τα τραγούδια του στην απλούστερη μορφή τους, μεταφέροντάς μας στη στιγμή της δημιουργίας τους. Ακολουθώντας μια παράδοση αιώνων, αυτή των τροβαδούρων, ταξιδεύει με την κιθάρα του και μοιράζεται αισθήματα, σκέψεις, εμπειρίες, όνειρα και πραγματικότητες που αφορούν όλους μας.

Τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί.

Το πρόγραμμα αυτό έχει παρουσιαστεί σε πολλές χώρες του εξωτερικού αλλά και στην Ελλάδα, σε μικρούς συναυλιακούς χώρους ή σε μεγάλα θέατρα, όπως το Θέατρο Λυκαβηττού στην Αθήνα και το Θέατρο Δάσους στην Θεσσαλονίκη.

Ένα πρόγραμμα ακρόασης αλλά και συμμετοχής, που μας ταξιδεύει μέσα από τις εντάσεις και τις σιωπές του στον πυρήνα της ιερής αυτής τέχνης. Πρωταγωνιστές, όπως πάντα, τα ίδια τα τραγούδια. Στέκονται μπροστά μας γυμνά και ευάλωτα, όπως γεννήθηκαν, αλλά και δυνατά όσο ποτέ. Μαζί τους ζούμε την κατάργηση της απόστασης, την μαγεία της συνύπαρξης και την μετατροπή του μοναχικού σε συλλογικό.

Αλκίνοος Ιωαννίδης: ακουστική και ηλεκτρική κιθάρα, φωνή

Ηχοληψία: Βαγγέλης Λάππας

Φώτα: Μαρία Βενετάκη

Παραγωγή: RollOutVision Services

Εκτέλεση παραγωγής: Αθύρ

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ:WWW.TICKETSERVICES.GR

Τιμές εισιτηρίων: ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 15 ευρώ

Πηγή: kykladiki.gr

Περισσότερα