Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΣύροςΑναβάθμιση του ηλεκτροφωτισμού του γηπέδου ποδοσφαίρου Ερμούπολης με φωτιστικά τύπου LED

Αναβάθμιση του ηλεκτροφωτισμού του γηπέδου ποδοσφαίρου Ερμούπολης με φωτιστικά τύπου LED

Αναβάθμιση του ηλεκτροφωτισμού του γηπέδου ποδοσφαίρου Ερμούπολης με φωτιστικά τύπου LED

Μετά την αισθητική και ουσιαστική αναβάθμιση του γηπέδου ποδοσφαίρου της Ερμούπολης που έγινε με την τοποθέτηση των πλαστικών καθισμάτων, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου προχωρά σε μία ακόμη πολύ σημαντική παρέμβαση.

Ξεκίνησαν σήμερα, οι εργασίες αντικατάστασης του ηλεκτροφωτισμού του γηπέδου με την τοποθέτηση νέων φωτιστικών σωμάτων.
Θα τοποθετηθούν εικοσιτέσσερις (24) νέοι προβολείς LED (4 ανά πυλώνα) 900W ο κάθε ένας, οι οποίοι υιοθετούν τις τελευταίες λύσεις στις τεχνολογίες φωτισμού με εγγύηση διάρκειας ζωής πάνω από 100.000 ώρες λειτουργίας.

Οι συγκεκριμένοι προβολείς LED εκτός από τον ελεγχόμενο και υψηλής ποιότητας φωτισμό και τη βελτιωμένη οπτική απόδοση, θα προσφέρουν και εξοικονόμηση του κόστους λειτουργίας μέχρι και 60℅ σε σχέση με τους προηγούμενους προβολείς.

Ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ Γ Λεονταρίτης σε σχετική δήλωσή του αναφέρει:
«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος διότι η δέσμευσή μου προς τα ποδοσφαιρικά σωματεία της Σύρου και την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κυκλάδων, ότι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα προβεί σε πλήρη αναβάθμιση του γηπέδου ποδοσφαίρου της Ερμούπολης γίνεται πράξη.

Μετά τα άλλα νησιά και η Σύρος αποκτά ένα σύγχρονο γήπεδο ποδοσφαίρου ιδιαίτερα χρήσιμο μετά την άνοδο της Ελλάς Σύρου στη Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Με την ολοκλήρωση της θητείας μας έχουμε προβεί στην αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων όλων των νησιών αποδεικνύοντας με έργα ότι στην πολιτική δεν είμαστε όλοι το ίδιο.

Η νεολαία μας και ο αθλητισμός ήταν, είναι και θα παραμείνουν στις προτεραιότητές μας».

 

 

Περισσότερα