Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, 2023
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΑΠΟ ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ: Ευχαριστήριο προς Ξενοκώστα

ΑΠΟ ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ: Ευχαριστήριο προς Ξενοκώστα

Η κλήρωση για τους ομίλους της Γ’ Εθνικής έλαβε χώρα και φανερώθηκε ο πρώτος αντίπαλος της ΑΠΟ ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ η οποία δεν είναι άλλη από τη ροδίτικη Α.Ε.Ρ. Αφάντου. Η προετοιμασία έχει για τα καλά ξεκινήσει και ο μεγάλος χορηγός, η ΟΝΕΧ, βρίσκεται παρά τω πλευρώ της φροντίζοντας για τα πάντα, ώστε η ομάδα να εμφανιστεί στα ραντεβού της με την Ιστορία όσο γίνεται πιο δυνατή και πιο οργανωμένη.

Σε αναγνώριση αυτής της προσφοράς η διοίκηση της συριανής ομάδας εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

“Κρατάμε τον αθλητισμό της Σύρου “καθαρό” από προσωπικά φέουδα και συμφέροντα.

Ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας τον ευεργέτη του νησιού μας κ. Πάνο Ξενοκώστα, τον όμιλο ΟΝΕΧ και το ναυπηγείο ΟΝΕΧ Σύρου, για την τεράστια οικονομική στήριξή τους για άλλη μια φορά στην ομάδα μας.

Η ΟΝΕΧ είναι από τους φιλάθλους εκείνους που αγαπάνε το ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο είναι γιορτή και σκοπεύουμε να το κρατήσουμε έτσι.

Γι’ αυτό και δείξαμε δια παντός την πόρτα σε αυτούς που ήθελαν να το μετατρέψουν σε πεδίο μάχης για τους δικούς τους λόγους.

Γι’ αυτό οι ίδιοι είδαν δια παντός την πόρτα του Νεωρίου να κλείνει, γιατί και εκεί τα ίδια επεδίωξαν ξεχνώντας τόσο εύκολα και τόσο γρήγορα τον ευεργέτη τους και την ζωή τους πριν από αυτόν.

Γι’ αυτό και είδαν κάποιοι από αυτούς δια παντός και την πόρτα του νησιού μας να κλείνει, ξεχνώντας ποιοι ήταν όταν ήλθαν στο νησί μας και ποιοι έγιναν με την ανοχή μας και τις πλάτες άλλων.

Όσο γι’ αυτούς που έμειναν πίσω θα πρέπει να καταλάβουν πως οι πόρτες μας έχουν κλείσει και είναι ανεπιθύμητοι δια παντός, όσοι εκμεταλλεύονται τα αθλητικά ιδεώδη, τις περιουσίες άλλων και τα όνειρα μιας ολόκληρης κοινωνίας για τα δικά τους σκοτεινά και υποχθόνια σχέδια.

Ζήτω η ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ! Ζήτω τα ναυπηγεία ΟΝΕΧ Σύρου! Ζήτω η Σύρος!

                                         Το Δ.Σ. της ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ”

Ανάργυρος Δεναξάς
Ανάργυρος Δεναξάς
Ο Ανάργυρος Δεναξάς γεννήθηκε στην Ερμούπολη της Σύρου, όπου ζει και εργάζεται μέχρι σήμερα. Από πολύ νωρίς άρχισε ν’ ασχολείται με τη συγγραφή και την ποίηση, ενώ από νεαρή ηλικία δραστηριοποιείται στον επιχειρηματικό χώρο –και με τη δημοσιογραφία λίγο αργότερα. Ως λάτρης του νησιού, είναι μελετητής και ερευνητής με πάθος των πολιτιστικών – ιστορικών του πραγμάτων. Από του 2011 μάχεται να ξαναβρεί η Αρχόντισσα του Αιγαίου την παλιά της αίγλη και ευημερία.

Περισσότερα