Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΚΥΚΛΑΔΕΣΑστυνομικό δελτίο - Συλλήψεις σε Μήλο, Μύκονο & θήρα

Αστυνομικό δελτίο – Συλλήψεις σε Μήλο, Μύκονο & θήρα

Σύλληψη ημεδαπού για οπλοκατοχή και παράβαση Κ.Ο.Κ. στη Μήλο

Την 09-08-2023 το πρωί συνελήφθη στη Μήλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος  Μήλου, 29χρονος ημεδαπός ο οποίος οδηγούσε δίκυκλη μοτοσυκλέτα χωρίς άδεια ικανότητας. Επιπλέον, στην κατοχή του δράστη βρέθηκε και κατασχέθηκε πτυσσόμενο μαχαίρι με λάμα -7- εκατοστών.

Σύλληψη αλλοδαπού για πλαστογραφία στη Μύκονο

Την 09-08-2023 το απόγευμα συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Μυκόνου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 24χρονος αλλοδαπός ο οποίος κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό το Βέλγιο. Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Σύλληψη (2) αλλοδαπών για πλαστογραφία στη Θήρα

Την 09-08-2023 το βράδυ συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Θήρας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, δύο αλλοδαποί ηλικίας 16 και 19 ετών οι οποίοι κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό την Ιταλία. Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Σύλληψη διωκόμενου αλλοδαπού στη Μύκονο

Την 09-08-2023 το βράδυ συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 38χρονος αλλοδαπός γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πειραιώς με ποινή φυλάκισης -4- μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ, για παραβίαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση σε   κατάστημα στη Μύκονο

Περισσότερα