Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΣύροςΧάρης Βεκρής : Η μεταπήδησή του στον πολιτικό στίβο της Περιφέρειας

Χάρης Βεκρής : Η μεταπήδησή του στον πολιτικό στίβο της Περιφέρειας

Για τους περισσότερους έκπληξη. Για κάποιους άλλους λογική εξέλιξη. Όπως και να ‘χει μία είναι η ουσία : Ο Χάρης Βεκρής, υποψήφιος μέχρι πριν λίγες μέρες για τον δημαρχιακό θώκο της Σύρου, δέχθηκε την πρόταση του Περιφερειάρχη κου Χατζημάρκου και συστρατεύεται μαζί του ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος.

Όπως δηλώνει ο ίδιος στο χρονολόγιό του στο Facebook :Με ιδιαίτερη χαρά αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, να είμαι υποψήφιος με τον συνδυασμό «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο» για την περιφερειακή ενότητα Σύρου, στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές.

Έχοντας αποδείξει έμπρακτα – ως ενεργός πολίτης – ότι πολλά μπορούμε να καταφέρουμε με επιμονή και συστηματική δουλειά, πιστεύω πως ως μέλος μιας ισχυρής και έμπειρης ομάδας θα μπορέσω να συμβάλω στην επίλυση σημαντικών προβλημάτων του νησιού μας, όπως είναι – ενδεικτικά – η διάσωση και αξιοποίηση της αρχιτεκτονικής μας κληρονομιάς, η επίλυση του προβλήματος στέγασης γιατρών, εκπαιδευτικών και φοιτητών, η ενδυνάμωση του Νοσοκομείου μας, η μείωση του κόστους μετακίνησης των νησιωτών, η βελτίωση των συνθηκών προσβασιμότητας για τα άτομα με κινητικά προβλήματα, η προστασία των φυσικών και πολιτισμικών μας πόρων.

Συστρατεύομαι λοιπόν, με την επιτυχημένη ομάδα «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο» υπό τον Γιώργο Χατζημάρκο, για μια Σύρο ακόμα πιο μπροστά την επόμενη πενταετία.” 

 

Ανάργυρος Δεναξάς
Ανάργυρος Δεναξάς
Ο Ανάργυρος Δεναξάς γεννήθηκε στην Ερμούπολη της Σύρου, όπου ζει και εργάζεται μέχρι σήμερα. Από πολύ νωρίς άρχισε ν’ ασχολείται με τη συγγραφή και την ποίηση, ενώ από νεαρή ηλικία δραστηριοποιείται στον επιχειρηματικό χώρο –και με τη δημοσιογραφία λίγο αργότερα. Ως λάτρης του νησιού, είναι μελετητής και ερευνητής με πάθος των πολιτιστικών – ιστορικών του πραγμάτων. Από του 2011 μάχεται να ξαναβρεί η Αρχόντισσα του Αιγαίου την παλιά της αίγλη και ευημερία.

Περισσότερα