Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΣύροςΚοινωνίαΔημοτικό Λιμενικού Ταμείου Σύρου - Ακύρωση συζήτησης για την μαρίνα στα Λαζαρέτα...

Δημοτικό Λιμενικού Ταμείου Σύρου – Ακύρωση συζήτησης για την μαρίνα στα Λαζαρέτα – Κανδιώ Μαραγκού: “Η απόφαση ματαίωσης ελήφθη εξ αιτίας απειλών και εκφοβισμού”

Ανακοίνωση ματαίωσης συνεδρίασης Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σύρου

Κατόπιν της έκτασης που έλαβε, από την πλευρά της διοίκησης των ναυπηγείων ΟΝΕΧ-Νεώριο, το θέμα της έγκρισης των όρων δημοπράτησης της μαρίνας στα Λαζαρέττα, υποχρεώνομαι στην απόφαση ματαίωσης της προγραμματισμένης για την 28η/08/2023 συνεδρίασης του Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σύρου, προκειμένου να διασφαλιστεί η σωματική ακεραιότητα των μελών του οργάνου, του προσωπικού και η εύρυθμη λειτουργία του.

Η απόφαση ματαίωσης ελήφθη εξ αιτίας απειλών και εκφοβισμού, που μεταφέρθηκαν προς εμένα, για τη σωματική μου ακεραιότητα, όπως και για τη σωματική ακεραιότητα της οικογένειας και των παιδιών μου, αλλά και κατόπιν της πληροφόρησης περί προσχεδιασμού εσκκεμένης πρόκλησης επεισοδίων κατά τη διάρκεια της προγραμματισμένης συνεδρίασης, λόγω διαφωνίας της ναυπηγικής επιχείρισης σχετικά με τη δημοπράτηση της μαρίνας των Λαζαρέττων.

Κατόπιν των ανωτέρω, λοιπόν, υποχρεώνομαι να ματαιώσω τη συγκεκριμένη συνεδρίαση, έως ότου διασφαλίσω την ομαλή και απρόσκοπτη συζήτηση του θέματος.

 

Η Πρόεδρος
του
Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σύρου

 

Κανδιώ Μαραγκού

Περισσότερα