Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΣύροςΈγινε το μεγάλο μπαμ! Ο Γιώργος Φώσκολος υποψήφιος με τον Αλέξη Αθανασίου!

Έγινε το μεγάλο μπαμ! Ο Γιώργος Φώσκολος υποψήφιος με τον Αλέξη Αθανασίου!

Τί έγινε ρε παιδιά; Ακόμα να συνέλθετε; Εμείς χρειαζόμαστε κανα 5λεπτο ακόμα. Αυτός ο άνθρωπος δεν είναι για όσους πάσχουν από υπέρταση και καρδιακά. Σου σκάει τη βόμβα από εκεί που δεν το περιμένεις και σε αφήνει στήλη άλατος! Βασικά, ο ίδιος είναι αυτοκινούμενη βόμβα! Το πότε θα εκραγεί (με την καλή την έννοια) δεν γνωρίζεις ποτέ!

Ο λόγος, για ποιον άλλο; Ένας είναι ο Φώσκολος! Ένας! Μόνο αυτός θα μπορούσε να κατέβει, να μην κατέβει, αλλά στο τέλος να κατέβει. Είναι θέμα ισορροπίας. Των άλλων. Εκείνος την δική του καλά την διαχειρίζεται. Αν τώρα οι άλλοι δεν μπορούν να κατανοήσουν την οντότητα “Φώσκολος”, είναι δικό τους πρόβλημα.

Ο Γιώργος είναι ασυμβίβαστος. Ο Γιώργος είναι ελεύθερο πνεύμα, δεν μπαίνει σε καλούπια. Αν διαπιστώσει πως κάτι δεν του ταιριάζει, τον έχασες. Αν δει ότι πληροίς τις προϋποθέσεις του, τον κέρδισες και γίνεται στρατιώτης. Ο καλύτερός σου. Ειδικά για θέματα που άπτονται της μεγάλης του αγάπης, του νησιού του, της Σύρου του.

Ο Γιώργος Φώσκολος αποφάσισε τελικά να “κατέβει” υποψήφιος με την παράταξη Αθανασίου. Τόσο απλά. Και ας είχε πει μετά την έξοδό του από την παράταξη Ρώτα πως δεν πρόκειται τελικά να ασχοληθεί με αυτές τις εκλογές. Όπως λέει και ο ίδιος, “…τα λάθη γίνονται για να διορθώνονται!”

Διαβάστε τί έγραψε στο χρονολόγιό του στο Facebook : 

“Τα λάθη γίνονται για να διορθώνονται !!!!!! Ευτυχία είναι να ζεις αυτό που ονειρεύεσαι. Λέγεται ζωή. Λέγεται αγάπη. Λέγεται σκοπός ζωής. Είναι λόγος ύπαρξης .Λέγεται νόημα . #ΑναγενΝησιμας#λοιπον!!!! “Δεν κάνω τον σπουδαίο είμαι παιδί γενναίο… ” όπως λέει και ο φίλος μου ο Κωνσταντίνος Αργυρός!

Με γενναιότητα λοιπόν και απόλυτη ενσυναίσθηση των ευθυνών μου δηλώνω “παρών” στις Δημοτικές Εκλογές του Οκτωβρίου. Είμαι σε μια ηλικία ώριμη πλέον που γνωρίζω τα προβλήματα αλλά και τις λύσεις, για τα περισσότερα τουλάχιστον, ώστε η Σύρος να αλλάξει σελίδα και να βελτιωθεί σε πολλούς τομείς.

Οι εποχές πλέον έχουν αλλάξει και πρέπει να γίνουμε όλοι μας αρωγοί στην προσπάθεια για ένα ακόμα πιο ευοίωνο και ποιοτικό μέλλον στο νησί μας, τόσο για εμάς όσο και για τα παιδιά μας! Είμαι έτοιμος να δουλέψω πάνω σε αυτόν τον στόχο και ζητώ τη στήριξή σας. Ως επιχειρηματίας εδώ και πολλά χρόνια γνωρίζω την αγορά αλλά και τα προβλήματα της καθημερινότητας. Αυτό που προέχει είναι το “εμείς” και το κοινό καλό για όλους και με αυτή την αρχή θα πορευτώ. Η Σύρος και η καλύτερη ποιότητα ζωής των κατοίκων της πάνω απ’ όλα!

Σας ευχαριστώ! Όλοι μαζί με τον Alexis Athanasiou!!!!!

ΥΓ. Μόνο χαμόγελα! Για τη νησάρα μας, τη ΣΥΡΟ ΜΑΣ !!!!!”

Ανάργυρος Δεναξάς
Ανάργυρος Δεναξάς
Ο Ανάργυρος Δεναξάς γεννήθηκε στην Ερμούπολη της Σύρου, όπου ζει και εργάζεται μέχρι σήμερα. Από πολύ νωρίς άρχισε ν’ ασχολείται με τη συγγραφή και την ποίηση, ενώ από νεαρή ηλικία δραστηριοποιείται στον επιχειρηματικό χώρο –και με τη δημοσιογραφία λίγο αργότερα. Ως λάτρης του νησιού, είναι μελετητής και ερευνητής με πάθος των πολιτιστικών – ιστορικών του πραγμάτων. Από του 2011 μάχεται να ξαναβρεί η Αρχόντισσα του Αιγαίου την παλιά της αίγλη και ευημερία.

Περισσότερα