Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, 2023
ΑρχικήΚΥΚΛΑΔΕΣΕπιλογή Ευθύνης: Αιδώς Αργείοι

Επιλογή Ευθύνης: Αιδώς Αργείοι

Αγαπητοί συμπολίτες,

Επιλέγουμε αυτή την ώρα να απευθυνθούμε σε εσάς και να αγνοήσουμε τη συνειδητά υποκριτική στάση του Δημάρχου, ο οποίος έσπευσε μόλις λίγες ώρες μετά την ανάφλεξη των απορριμμάτων στην περιοχή Κοσσίνι να βγάλει μία μακροσκελή ανακοίνωση για να αποποιηθεί τις βαρύτατες ευθύνες του.

Σαν να ήταν έτοιμος από καιρό…

Κι όμως αγαπητοί συμπολίτες οι ευθύνες είναι συγκεκριμένες και βαραίνουν αποκλειστικά και μόνο εκείνους που διοικούν αυτόν τον τόπο. Οι ευθύνες έχουν ονοματεπώνυμο και φυσικα ως αντιπολίτευση συστηματικά ασχοληθήκαμε και αναδειξαμε το συγκεκριμενο θέμα ουκ ολίγες φορές.

Είχαμε μιλήσει εντός Δημοτικου συμβουλίου για την έλλειψη συστήματος πυρανίχνευσης και πυρασφάλειας αλλα και για το γεγονος οτι ο χώρος λειτουργεί παράνομα και χωρίς περιβαλλοντολογικους όρους καθώς είναι μη αδειοδοτημένος από το 2018.

Οι εικόνες ντροπής στο χώρο δεματοποίησης στην περιοχή Κοσσίνι και η παράνομη  επέκταση παραπλεύρως η οποία  έχει μετατρέψει σε έναν ανεξέλεγκτο σκουπιδότοπο ΧΑΔΑ την περιοχή είναι αποκλειστικό δημιουργημα της τωρινής Δημοτικης Αρχής. Χωρις καμία ντροπή μάλιστα όλοι θα θυμάστε πως πανηγύριζε εσχάτως με ανακοίνωση του ο απερχόμενος Δημαρχος για απόφαση της Αποκεντρωμενης Διοικησης.

Όλοι  μας  τα τελευταία πέντε τουλάχιστον χρόνια γινόμαστε μάρτυρες του ίδιου φαινομένου της ανάφλεξης των απορριμμάτων στην περιοχή  και της πανομοιότυπης αντίδρασης του Δημάρχου,  ο οποιος πετάει το μπαλάκι στην  εξέδρα . Τελικα κ.Δημαρχε ποιος “κυβερνάει” αυτά το νησί;

Νομίζουμε ότι πλέον δεν υπάρχει κανείς σ’ αυτόν τον τόπο που να μην καταλαβαίνει πως οδηγούμαστε σε αυτήν την οικολογική καταστροφή επί θητείας Γιάννη Σιώτου.

Σταματήστε την μικροπολιτική  και ζητήστε ένα συγγνώμη από τους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού μας για αυτές τις εικόνες ντροπής που στιγματίζουν την τουριστική ταυτότητα της Τήνου.

Περισσότερα