Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΕΚΛΟΓΕΣΕπτά καινούργιοι υποψήφιοι συμπορεύονται με τους ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ

Επτά καινούργιοι υποψήφιοι συμπορεύονται με τους ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ

Επτά καινούργιοι υποψήφιοι συμπορεύονται με τους ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ

Το ρεύμα των ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ δυναμώνει καθημερινά, καθώς όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας αναλαμβάνουν την ευθύνη να αλλάξουμε, μαζί, όσα δεν μας αρέσουν και δεν μας αξίζουν. Γιατί, βέβαια, στην Τήνο -σε όλες και σε όλους εμάς- αξίζουν πολύ περισσότερα!

Σήμερα, ανακοινώνουμε επτά καινούριους υποψηφίους του Συνδυασμού μας. Επτά συμπολίτες μας που ήρθαν σε επαφή με το πρόγραμμά μας, τους ενέπνευσε και μας ενέπνευσαν. Την ποιότητά τους την (ανα)γνωρίζει όλο το νησί μας.

Διαπιστώσαμε ότι μοιραζόμαστε κοινές αγωνίες και όνειρα για το νησί στο οποίο ζούμε, για το νησί που θα παραδώσουμε στα παιδιά μας. Μαζί, αποφασίσαμε να συμπορευτούμε. Προορισμός μας; Ένας λειτουργικός και αποτελεσματικός Δήμος, μια Τήνος με βιώσιμη και αειφόρο ανάπτυξη, καλύτερη ποιότητα ζωής.

Πρόκειται για τους:

Γάσπαρη Παναγιώτη, επιχειρηματία

Γράνικα Δημήτρη, ηλεκτρολόγο μηχανικό

Μαρκουίζου Φλώρα, συνταξιούχο

Ξανθάκη Μιχάλη, ελεύθερο επαγγελματία

Ξαρχάκο Κωσταντίνο, εκπαιδευτικό – συγγραφέα

Παναγιώτου Αποστόλη,  ελεύθερο επαγγελματία

Παπαδόπουλο Νεόφυτο (Άκη), ιδιωτικό υπάλληλο

Παλιοί, νέοι υποψήφιοι και στελέχη των ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ, μαζί με την υποψήφια Δήμαρχο Τήνου, Αναστασία Ψάλτη, σας περιμένουμε στη συνάντηση ετεροδημοτών και φίλων, αύριο Σάββατο 12 Αυγούστου, 9μμ, στον υπαίθριο χώρο του καταστήματος “Αnama” απέναντι από το Μουσείο  «Γιαννούλης Χαλεπάς» στον Πύργο. Για να γνωριστούμε, να συζητήσουμε τα θέματα του νησιού μας, να σας ακούσουμε. Για να μοιραστούμε το όραμά μας. Μαζί σας.

Περισσότερα