Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, 2023
ΑρχικήΣύροςΕρμούπολη: Ξεκινά σήμερα Τρίτη το έργο στου Βούρλη – Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων

Ερμούπολη: Ξεκινά σήμερα Τρίτη το έργο στου Βούρλη – Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων

Ξεκινάει εκ νέου σήμερα Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου το έργο επισκευής του οδοστρώματος στη θέση Βούρλη της Ερμούπολης. Το πολύπαθο έργο έχει μείνει ημιτελές, μιας και ολοκληρώθηκε μόνο η ενίσχυση και αποκατάσταση του τοίχου αντιστήριξης.

Από πλευράς Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, ουσιαστικά δόθηκε μια τελευταία ευκαιρία στην εργολήπτρια εταιρεία να ολοκληρώσει το έργο, ελπίζοντας ότι αυτή τη φορά θα ανταποκριθεί με συνέπεια. Αν κι αυτή τη φορά εμφανιστούν καθυστερήσεις, δυστοκίες και προβλήματα, το πιθανότερο σενάριο είναι η οριστική διακοπή της εργολαβίας.

Η επανέναρξη των εργασιών, προϋποθέτει τη λήψη κυκλοφοριακών μέτρων στην περιοχή. O Δήμος Σύρου – Ερμούπολης ενημερώνει ότι, λόγω της έναρξης των εργασιών για την εκτέλεση του έργου «Ανακατασκευή οδικού τμήματος περιοχής Βούρλη στην Ερμούπολη» και σύμφωνα με το ΦΕΚ 5167/05-10-2022 τ. β’, από την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 06:00 έως το πέρας των εργασιών, θα ισχύουν οι εξής κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Απαγορεύεται η διέλευση οχημάτων σε τμήμα επί της οδού Μαυροκορδάτου.

Ο χώρος τερματισμού του Mini Bus που εκτελεί τη διαδρομή Αθλητικό Κέντρο- Δόξα-Αθλητικό Κέντρο ορίζεται ο Αγ. Νικόλαος (όπισθεν του ναού) και όχι η Δόξα (ανοιχτός χώρος στάθμευσης οχημάτων).

Πηγή: cyclades24.gr

 

 

Περισσότερα