Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΚΥΚΛΑΔΕΣΦολέγανδροςΦολέγανδρος - Απειλητικά μηνύματα στον υποψήφιο δήμαρχο Χρήστο Λύδη

Φολέγανδρος – Απειλητικά μηνύματα στον υποψήφιο δήμαρχο Χρήστο Λύδη

Για άλλη μια φορά ο τόπος μας γράφει της πιο μελανές σελίδες στην ιστορία του .

Ο τόπος μας,  μια μεγάλη υπέροχη ,σχεδόν βραχονησίδα του Αιγαίου, αντί να επιλέξει την αγάπη ,την λογική και την αλήθεια, επιλέγει για άλλη μία φορά τα ψέματα , της απειλές, και την συκοφαντία, σε ένα νησί με μόλις 715 μόνιμους κατοίκους.
Οι απόφαση κάποιον ανθρώπων να στείλουν απειλητικό μήνυμα στο σπίτι του επικεφαλή της παράταξης  μας, είναι η πραγματική  εικόνα και το ήθος των ανθρώπων που διοικούν αυτόν τον τόπο,  η απόφαση τους αυτή , έρχεται μετά από της μεγάλες σκληρές αλήθειες, και αποκαλύψεις που κάνει καθημερινά ο επικεφαλής  της παράταξης μάς κ. Λύδης Χρήστος.
Το περιστατικό αυτό έχει πάρει ήδη το δρόμο  της δικαιοσύνης , εμείς όμως θα περιμένουμε πότε αυτοί οι άνθρωποι, θα πάρουν  το δρόμο  της λογικής,  το δρόμο  του καλού , το δρόμου  του συμπατριώτη,  το δρόμο  της αγάπης,  το δρόμο για την Φολέγανδρο , τον ευλογημένο αυτόν τόπο που γεννηθήκαμε, αλλα αυτοί οι άνθρωποι καταστρέφουν καθημερινά .
Ο τόπος αυτός είναι για όλους,  ας το καταλάβουν  επιτέλους.!
Δεν μας αγγίζει  η λάσπη, η συκοφαντία  και οι ύβρεις από άτομα που οι κοινωνία , τα έχει θέση στο περιθώριο εδώ και χρόνια. Δεν μας φοβίζουν,  τα ραβασάκια που στέλνετε, ούτε τα φακελάκια  που ετοιμάζεστε να μοιράσετε…! Ξέρετε  εσείς, σας ξέρουμε και εμείς καλά 30 χρόνια τωρα..  πλέον όμως σας έμαθε και ο τελευταίος σε αυτόν τον τόπο..!
Εμείς 8 Οκτωβρίου θα σας ευχηθούμε καλή κοινωνία..! Ελπίζουμε  ότι εκεί που θα σας κατατάξει  ο κόσμος  να γίνεται καλύτεροι άνθρωποι, γιατί οι Φολέγανδρο, δεν θέλει άλλο τέτοιους ανθρώπους.
Από την μεριά  μας, ευχόμαστε  ένα καλό και έντιμο προεκλογικό αγώνα, με ήθος , προτάσεις πρόγραμμα,  ομιλίες  και συγκεντρώσεις. Μην επιλέξετε πάλι πόρτα, πόρτα τα βραδιά,  ο Οκτώβρης κρύβει αρρώστιες  και κρυολόγηματα!
Με εκτίμηση
Η Δημοτική  Παράταξη
 “Νέα Φολέγανδρος”
Με εκτίμηση
Η Δημοτική  Παράταξη
 “Νέα Φολέγανδρος”

Περισσότερα