Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΕΚΛΟΓΕΣΓ. Κωνσταντάκης σε Υποψήφιους Δημάρχους: «Αυτά είναι τα πάγια αιτήματα της Κοινότητας...

Γ. Κωνσταντάκης σε Υποψήφιους Δημάρχους: «Αυτά είναι τα πάγια αιτήματα της Κοινότητας Κορώνου»

Γ. Κωνσταντάκης σε Υποψήφιους Δημάρχους: «Αυτά είναι τα πάγια αιτήματα της Κοινότητας Κορώνου»

Επιστολή προς τους υποψήφιους Δημάρχους, κ. Λιανό, κ. Χατζηανδρέου και κ. Κορρέ, απέστειλε ο πρόεδρος της Κοινότητας Κορώνου κ. Γιάννης Κωνσταντάκης, τονίζοντας τα πάγια αιτήματα του χωριού της Ορεινής Νάξου.

Αξιότιμοι κύριοι υποψήφιοι δήμαρχοι, ως πρόεδρος της Κοινότητας Κορώνου, σας καταγράφω τα πάγια αιτήματα της Κοινότητας μας, αιτούμενος την αποδοχή τους από σας, με το σκεπτικό της επίλυσης τους από όποια θέση κι αν βρεθεί ο καθένας σας μετά από τις Δημοτικές εκλογές στις 8/10/2023:

Α) Τα χρήματα που έρχονται στον Δήμο μας ένεκεν του Αιολικού Πάρκου Κορώνου να αποδίδονται στην Κοινότητα Κορώνου, όπως το ορίζει ο νόμος.

Β) Να φτιάξει ο Δήμος μας μελέτη ή να γίνει επικαιροποίηση της υπάρχουσας μελέτης για την ανακατασκευή των ανεμόμυλων εις θέση Ασμυρίγλες. Σας γνωρίζω ότι ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας θα χρηματοδοτήσει το έργο. Επίσης να ασκηθεί πίεση προς την προαναφερθείσα εταιρεία ώστε να υλοποιήσει όσα έχει δεσμευτεί στην σύμβαση που έχει υπογράψει.

Γ) Να φροντίσετε με όποιο νόμιμο τρόπο ή και με χρηματοδότηση, αν δεν γίνεται αλλιώς, το ΚΤΕΛ των λεωφορείων να κάνει τα ίδια δρομολόγια σε όλα τα χωριά της Ορεινής Νάξου.

Δ) Ο εργαζόμενος στον Δήμο μας, Πέτρος Φακίνος να επιστρέψει άμεσα στην Κόρωνο και να εργάζεται και στα γύρω χωριά. Ο πρώτος λόγος είναι η επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας και ο δεύτερος ότι έχει δύο παιδιά στο Σχολείο της Κορώνου κι αν φύγει από το χωριό μας θα κλείσει και το σχολείο μας!

Ε) Να γίνει πάρκιν στο χωριό μας, ο χώρος υπάρχει όπως γνωρίζετε, φτάνει να έχετε την βούληση.

Ζ) Να σταθείτε δίπλα στον Σύνδεσμο των Σμυριδεργατών υποστηρίζοντας τα αιτήματα τους, τα οποία αφορούν έξη χωριά της Ορεινής Νάξου.

Όσο αφορά τα μη πάγια αιτήματα της Κορώνου, αυτά θα σας τα προτείνει ο επικείμενος πρόεδρος και το Συμβούλιο μετά από τις εκλογές. Για το παρών έγγραφο μου, παρακαλώ οι απαντήσεις σας να είναι δημόσιες και δεσμευτικού χαρακτήρα.

Πηγή: kykladiki.gr

Περισσότερα