Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΙστορίες ΠόληςΑπόψειςΓιώργος Φώσκολος : "Μακριά από πολιτικές που διχάζουν τη Σύρο μας!"

Γιώργος Φώσκολος : “Μακριά από πολιτικές που διχάζουν τη Σύρο μας!”

Με σημείωμά του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης (Facebook) ο πρόεδρος του Αίαντα Σύρου, επιχειρηματίας κ. Γιώργος Φώσκολος, εκφράζει ενωτικότητα, αλλά και ανησυχία για το μέλλον της Σύρου.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει, και σίγουρα δεν θα είναι η τελευταία, αφού είναι γνωστή η μεγάλη του αγάπη για το νησί. Αυτός είναι και ο λόγος άλλωστε που απέσυρε τη συμμετοχή του από προεκλογικό δημοτικό συνδυασμό, αφού οι όποιες πολιτικές κρίσεις, επιλογές, στρατηγικές και ιδεολογίες γενικώς, σύμφωνα με την άποψή του πρέπει να ξεκινούν  και να πορεύονται με αυτή την αρχή : “Πάνω απ’ όλα η Σύρος και οι Συριανοί!” 

Ιδού το σημείωμα :

“Επίκαιρο !!!!Έχω μάθει να εκφράζομαι όπως το λέει η καρδούλα μου.

Λυπάμαι από καρδιάς που τα οικογενειακά συμφέροντα αποτελούν προτεραιότητα και το κοινό καλό θυσιάζεται στον βωμό εξυπηρέτησης τους.

Για αυτούς τους λόγους ΕΦΥΓΑ!!!!

Γιατί κάτι μου έλεγε η διαίσθηση μου. ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΑ ΜΑΛΛΟΝ !!! Αλήθεια απορώ πως ακόμη κάποιοι μένουν μαζί με την οικογένεια που τελικά έχει στόχο την αναβάθμιση της οικονομικής τους κατάστασης με τρόπο προσβλητικό για τα ήθη και τα έθιμα του νησιού μας. Εγώ αγαπώ το νησί μου, τη ΣΥΡΟ ΜΑΣ, και για αυτό από ευγενική ουδετερότητα θα περάσω στην δημιουργική επίθεση!

Είναι αλήθεια δυνατόν ένας από τους μεγαλύτερους επενδυτές της χώρας να λέει δείξτε μου πού θέλετε να σας κάνω μαρίνα (εκτός δίπλα από το ναυπηγείο) στο νησί και να μην του απαντάει κανείς;;;

Xαίρομαι αλήθεια από καρδιάς που πήδηξα από το τρένο της ντροπής και του διχασμού του νησιού μας !!!!”

 

Φώσκολος Γεώργιος

Τοπικός σύμβουλος δημοτικής κοινότητας Ερμούπολης

Πρόεδρος Ακαδημίας Αίαντα Σύρου 

Ανάργυρος Δεναξάς
Ανάργυρος Δεναξάς
Ο Ανάργυρος Δεναξάς γεννήθηκε στην Ερμούπολη της Σύρου, όπου ζει και εργάζεται μέχρι σήμερα. Από πολύ νωρίς άρχισε ν’ ασχολείται με τη συγγραφή και την ποίηση, ενώ από νεαρή ηλικία δραστηριοποιείται στον επιχειρηματικό χώρο –και με τη δημοσιογραφία λίγο αργότερα. Ως λάτρης του νησιού, είναι μελετητής και ερευνητής με πάθος των πολιτιστικών – ιστορικών του πραγμάτων. Από του 2011 μάχεται να ξαναβρεί η Αρχόντισσα του Αιγαίου την παλιά της αίγλη και ευημερία.

Περισσότερα