Η Αναστασία Ψάλτη και οι ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ συναντήθηκαν με τους κατοίκους στην Καλλονή

Η Αναστασία Ψάλτη και οι ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ συναντήθηκαν με τους κατοίκους στην Καλλονή

Η υποψήφια δήμαρχος Τήνου, Αναστασία Ψάλτη και οι ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ βρεθήκαμε το βράδυ της Κυριακής 17 Σεπτεμβρίου στην Καλλονή.

Εκεί είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις με τους κατοίκους του χωριού στην ταβέρνα «Ο Μαθιός». Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της δράσης #ΣΥΖΗΤΑΜΕ που οργανώνει ο Συνδυασμός μας, προκειμένου να βρεθούμε σε όλους τους οικισμούς της Τήνου, να ακούσουμε τους κατοίκους και να συζητήσουμε όλοι μαζί τις λύσεις που προτείνει το πρόγραμμα μας στα καθημερινά προβλήματα του νησιού.

Η Αναστασία Ψάλτη παρουσίασε το πρόγραμμα των ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ, το οποίο έχει εντοπίσει τα κυριότερα προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους της Τήνου και περιλαμβάνει συγκεκριμένες – μελετημένες λύσεις για την αντιμετώπισή τους, καθώς και τους τρεις άξονες της στρατηγικής που θέτει ο Συνδυασμός μας στην κρίση των πολιτών:

1) Τήνος, ένα νησί με καθορισμένη Ταυτότητα,

2) ισομερής ανάπτυξη για όλους τους παραγωγικούς κλάδους,

3) ισόρροπη δημογραφική ανάπτυξη.

Η ανταπόκριση των κατοίκων της Καλλονής στις προτάσεις των ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ήταν ιδιαίτερα θετική.

Εκείνοι, από την πλευρά τους, έθεσαν τα μεγάλα και σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Το θέμα του νερού και του κέντρου υγείας ήταν εκείνα στα οποία δόθηκε η μεγαλύτερη έμφαση.Η χθεσινή συνάντηση ενίσχυσε ακόμα περισσότερο την πεποίθηση μας, ότι από 8 Οκτωβρίου,#ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ