Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, 2023
ΑρχικήEDITORIALΕditorialΗ τρέλα, της τρέλας, την τρέλα, ώ τρέλα!!!!

Η τρέλα, της τρέλας, την τρέλα, ώ τρέλα!!!!

Πραγματικά δεν ξέραμε τί τίτλο να βάλουμε. Επιλέξαμε λοιπόν αυτό που επικρατεί εδώ και ώρες στη Σύρο και θα ενταθεί απ’ ό,τι φαίνεται αύριο : Την τρέλα! Και μάλιστα την κλίναμε, μήπως επανέλθουμε στα λογικά μας!

Αλλά φευ! Πώς είναι δυνατόν;;; Όλοι έχουμε παρακολουθήσει ένα σήριαλ αντιπαράθεσης από χθες μεταξύ Νεωρίου και Κανδιούς Μαραγκού ως Προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σύρου.

  • Το πρωί σήμερα ο κ. Ξενοκώστας καλεί όλους τους εργαζόμενους και τους εξηγεί τις αποφάσεις του σχετικά με την επαναδημοπράτηση της μαρίνας στα Λαζαρέττα.
  • Στο μεταξύ η κα Μαραγκού ματαιώνει τη συνεδρίαση του ΔΣ του ΔΛΤΣ διότι όπως περιγράφει σε ανακοίνωσή της δέχθηκε απειλές για τη σωματική ακεραιότητα την δική της και των μελών της οικογένειάς της.
  • Εν συνεχεία, αντιπροσωπεία των εργαζομένων με το νέο πρόεδρό τους κ. Μάρκο Βουτσίνο επισκέπτεται το Δημαρχειακό Μέγαρο και προκαλούν έκτακτη συζήτηση παρούσης και της κας Μαραγκού.
  • Ακολούθως, η ONEX, το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Κυκλάδων και το Σωματείο Εργαζομένων του Νεωρίου προβαίνουν σε αποστολή εξωδίκων στην κα Μαραγκού με κύρια αφορμή τους ισχυρισμούς της περί απειλών κι εκφοβισμών.
  • Το απόγευμα σε μια πραγματικά ψύχραιμη και σωστή πολιτικά και ανθρώπινα κίνηση, ο κ. Ρώτας, σύζυγος της προαναφερόμενης και υποψήφιος Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης εκδίδει ανακοίνωση καλώντας τον κ. Ξενοκώστα αύριο, Τρίτη 29/8/2023, στο ξενοδοχείο “ΔΙΟΓΕΝΗΣ” για δημόσια συζήτηση ώστε να πέσουν οι τόνοι, να βρεθούν οι χρυσές τομές, να δοθούν εκατέρωθεν όλες οι εξηγήσεις, και κοντολογίς να λυθεί η όποια διαμάχη.

Και ενώ όλα και όλοι ομολογούν πως “ρε αδερφέ, ευτυχώς τελικά δεν θα γίνει Φαρ Ουέστ το νησί”, διαβάζουμε σε νέα ανακοίνωση του ΔΛΤΣ πως η συνεδρίαση που ματαιώθηκε θα γίνει κανονικά στις 1 Σεπτεμβρίου ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΕΜΑΤΑ (δηλαδή και της μαρίνας συμπεριλαμβανομένης), ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ!!!!!

Η ΤΡΕΛΑ, ΤΗΣ ΤΡΕΛΑΣ, ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ, Ω ΤΡΕΛΑ!!!

ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΛΛΟ!!!!

(ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΓΓΡΑΦΟ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ! ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΨΕΜΑ, ΟΤΙ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΣΥΜΠΑΝ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΛΑΘΟΣ, ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΠΑΛΥΝΕΤΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΑΣ!!!)

 

 

Ανάργυρος Δεναξάς
Ανάργυρος Δεναξάς
Ο Ανάργυρος Δεναξάς γεννήθηκε στην Ερμούπολη της Σύρου, όπου ζει και εργάζεται μέχρι σήμερα. Από πολύ νωρίς άρχισε ν’ ασχολείται με τη συγγραφή και την ποίηση, ενώ από νεαρή ηλικία δραστηριοποιείται στον επιχειρηματικό χώρο –και με τη δημοσιογραφία λίγο αργότερα. Ως λάτρης του νησιού, είναι μελετητής και ερευνητής με πάθος των πολιτιστικών – ιστορικών του πραγμάτων. Από του 2011 μάχεται να ξαναβρεί η Αρχόντισσα του Αιγαίου την παλιά της αίγλη και ευημερία.

Περισσότερα