Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, 2023
ΑρχικήΕΚΛΟΓΕΣΗ υποψήφια Δήμαρχος, Αν. Ψάλτη και οι ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ, στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω...

Η υποψήφια Δήμαρχος, Αν. Ψάλτη και οι ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ, στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Δημαρχείο, στο πλάι των κατοίκων του Φαλατάδου

Η υποψήφια Δήμαρχος, Αν. Ψάλτη και οι ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ, στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Δημαρχείο, στο πλάι των κατοίκων του Φαλατάδου

Η υποψήφια Δήμαρχος Τήνου, Αναστασία Ψάλτη και οι ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ συμμετείχαμε, στο πλάι των κατοίκων του Φαλατάδου, στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Δημαρχείο, με αφορμή τη φωτιά στον χώρο απόρριψης και δεματοποίησης απορριμμάτων στο Κοσσίνι. Στη συγκέντρωση συμμετείχαν, επίσης, κάτοικοι άλλων περιοχών του νησιού, καθώς και ευαισθητοποιημένοι επισκέπτες, που διαμαρτυρήθηκαν για την αποπνικτική και ανθυγιεινή ατμόσφαιρα.

Επιτροπή εκπροσώπων των συγκεντρωθέντων επιχείρησε να συναντήσει τον Δήμαρχο, τον επικεφαλής ή κάποιο ανώτερο στέλεχος του Τομέα Καθαριότητας. Όλοι… «απουσίαζαν».

Οι κάτοικοι προχώρησαν σε συλλογή υπογραφών ζητώντας να τεθεί άμεσα το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο. Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης, συζητήθηκε τόσο το πρόβλημα των απορριμμάτων, όσο και αυτό της έλλειψης νερού στο νησί, που μας απασχολούν όλους. Επίσης, αναλύθηκαν διεξοδικά οι ενέργειες που μπορούν να αναληφθούν, ώστε να πιεστούν οι αρμόδιοι και να δώσουν επιτέλους λύσεις.

 

Περισσότερα