Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΕΚΛΟΓΕΣ"Κατεβαίνει" υποψήφιος και ασχολούνται τα περιοδικά των celebrities

“Κατεβαίνει” υποψήφιος και ασχολούνται τα περιοδικά των celebrities

Ακόμα και αν διαφωνείς μαζί του, δεν μπορείς παρά να συμφωνήσεις πως έχει ένα δικό του, μοναδικό τρόπο να προβάλλει εκτός από τον εαυτό του και τη μεγάλη αγάπη του, τη Σύρο. Διότι, στο κάτω κάτω της δικής του γραφής, το ζητούμενο της αυτοπροβολής είναι να συμπροβάλλει, συνδιαφημίσει τη Σύρο.

Έτσι λοιπόν, ένα ηλεκτρονικό περιοδικό για celebrities, το happytv.gr, τον γνώρισε, έμαθε γι’ αυτόν και του αφιέρωσε ένα ολόκληρο άρθρο!

Ο λόγος για το Γιώργο Φώσκολο, ο οποίος έχει τα κότσια να εισβάλλει στα μεγάλα σαλόνια και να τα κάνει δικά του. Όχι από ματαιοδοξία. Ο άνθρωπος είναι επιχειρηματίας. Πουλάει Γιώργο διότι έτσι πουλάει λίγη Σύρο, λίγο κρασί και το….αγόρι μου. Πουλάει τουρισμό, πουλά καλή διάθεση, πουλάει διακοπές, πουλάει τρέλα και καλά κάνει. Γι’ αυτό είναι επιτυχημένος!

Γι’ αυτό αρέσει δεν αρέσει, ο Γιώργος Φώσκολος αν εκλεγεί, θα μπορεί να χτυπήσει πόρτες σφαλιστές για τους “σοβαρούς”, να μπει μετά βαϊων και κλάδων και να πάρει αυτό που θα χρειάζεται εκείνη τη στιγμή το νησί.

Το έχουμε ξαναπεί: Ο Γιώργος Φώσκολος είναι περιουσιακό στοιχείο για τη Σύρο.

Διαβάστε τί έγραψε το happytv.gr.

 

 

Ανάργυρος Δεναξάς
Ανάργυρος Δεναξάς
Ο Ανάργυρος Δεναξάς γεννήθηκε στην Ερμούπολη της Σύρου, όπου ζει και εργάζεται μέχρι σήμερα. Από πολύ νωρίς άρχισε ν’ ασχολείται με τη συγγραφή και την ποίηση, ενώ από νεαρή ηλικία δραστηριοποιείται στον επιχειρηματικό χώρο –και με τη δημοσιογραφία λίγο αργότερα. Ως λάτρης του νησιού, είναι μελετητής και ερευνητής με πάθος των πολιτιστικών – ιστορικών του πραγμάτων. Από του 2011 μάχεται να ξαναβρεί η Αρχόντισσα του Αιγαίου την παλιά της αίγλη και ευημερία.

Περισσότερα