Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, 2023
ΑρχικήΚΥΚΛΑΔΕΣΚίμωλοςΚίμωλος - Ξεκινά η «Υποστήριξη κατ’ Οίκον» από το Αφεντάκειο Κληροδότημα

Κίμωλος – Ξεκινά η «Υποστήριξη κατ’ Οίκον» από το Αφεντάκειο Κληροδότημα

Τις πρώτες ημέρες του Οκτωβρίου αναμένεται να ξεκινήσει η δράση του Αφεντάκειου Κληροδοτήματος, για την «Υποστήριξη κατ’ Οίκον», όπως είχε ανακοινωθεί και στο δελτίο τύπου του Κληροδοτήματος την 8η Ιουνίου 2023.

Επιστημονική συνεργασία για το Αφεντάκειο Κληροδότημα

Μετά από πρόταση του Κληροδοτήματος, επιστημονική συνεργάτης της πρωτοβουλίας, δέχθηκε να αναλάβει η κοινωνική λειτουργός, Αθηνά Τζίκα, η οποία έχει 25ετη προϋπηρεσία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, είναι κάτοικος Μήλου, με εμπειρία και εξειδίκευση σε θέματα που αφορούν στην Τρίτη Ηλικία. Η κ. Τζίκα, απόφοιτη του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας του ΤΕΙ Αθήνας (1995) και του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας του ΕΚΠΑ (2020), τελειόφοιτη του  Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών με ειδίκευση στην Ποιμαντική Ψυχολογία και Συμβουλευτική, θα προσφέρει με την επιστημονική της κατάρτιση και τεχνογνωσία,  στην οργάνωση και εποπτεία της πρωτοβουλίας. Ήδη η κ. Τζίκα επισκέφθηκε όσους υπέβαλαν αίτημα, μέχρι και σήμερα, να ενταχθούν στην πρωτοβουλία για μία πρώτη γνωριμία.

Που θα απευθυνθούν οι ενδιαφερόμενοι 

Οι ενδιαφερόμενοι Κιμώλιοι, που επιθυμούν να ενταχθούν στην πρωτοβουλία «Υποστήριξη κατ’ Οίκον», μπορούν να κάνουν αίτηση (το έντυπο της οποίας μπορούν να αναζητήσουν από τον Επιστάτη του Οίκου Περιθάλψεως, Φώτη Μαρινάκη, την ιστοσελίδα του Κληροδοτήματος https://www.afentakeio.gr(link is external), τη γραμματεία του Κληροδοτήματος και το Δήμο Κιμώλου) επισυνάπτοντας τα απαιτούμενα δικαιολογητικά (για τα οποία μπορούν να ενημερωθούν από τη Γραμματεία του Κληροδοτήματος στο τηλέφωνο 2108665281 και στο email info@afentakeio.gr(link sends e-mail)), είτε εγγράφως παραδίδοντάς την στον Επιστάτη του Οίκου Περιθάλψεως, Φώτη Μαρινάκη, είτε ηλεκτρονικά αποστέλλοντάς την στο email του Κληροδοτήματος info@afentakeio.gr(link sends e-mail).

Πηγή: kykladiki.gr

 

 

Περισσότερα