Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΟ ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ σε κρίσιμο σταυροδρόμι.......

Ο ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ σε κρίσιμο σταυροδρόμι…….

Τα νέα μέλη της Διοίκησης του ΤΑΑ ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑ ΣΥΡΟΥ, η Πρόεδρος κα Δώρα Καρτάνου, και οι Α΄ και Β΄ Αντιπρόεδροι κ.κ. Μάνος Σκοπελίτης και Γιώργος Αλτουβάς επιθυμούν να κάνουν γνωστή στους φίλους και τα μέλη του Συλλόγου την υπερπροσπάθεια που γίνεται για να διατηρήσουν ενεργό το ανδρικό επαγγελματικό τμήμα.

Το νέο ΤΑΑ θέλει να επισημάνει στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας την αλλαγή πορείας, να δεσμευθεί για την διαφάνεια που θα διέπει τις ενέργειές του με μοναδικό σκοπό την εξυγίανση της ομάδας  καθώς και την επιμονή του στην προσπάθεια εξεύρεσης χορηγών, ώστε να διατηρηθεί το αντρικό τμήμα στην Α1 Εθνική Κατηγορία σύμφωνα με την ιστορική του διαδρομή.

Η χρονική στιγμή που εκτυλίσσονται τα γεγονότα αναδεικνύει τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Δεδομένης της δυσμενής θέσης στην όποια βρίσκεται το αντρικό τμήμα, με πολύ στενά χρονικά περιθώρια, η Διοίκηση του ΤΑΑ έχει κάνει βήματα ως προς το αγωνιστικό κομμάτι.

Ο  κος Πάνος Ξενοκώστας ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας για βοήθεια, ώστε να μπορέσουν να διευθετηθούν  οι πολύ  μεγάλες οικονομικές  υποχρεώσεις προς τρίτους και τα δυσθεώρητα χρέη πολλών  χιλιάδων ευρώ που έμειναν στον Σύλλογο  από τις Διοικήσεις των τελευταίων ετών.

Όμως η εξεύρεση οικονομικών πόρων για τη διατήρηση της ομάδας αποδεικνύεται πολύ δύσκολη.

Τα μέλη του ΤΑΑ καθώς και των συντελεστών που αμέσως πλαισίωσαν την ομάδα δείχνοντας την αγάπη τους προς το ιστορικό αυτό σωματείο και την εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που ανέλαβαν, εισπράττουν την δυσπιστία του κόσμου καθώς και την αγανάκτησή του που πηγάζει από την διαχείριση των Διοικήσεων των τελευταίων ετών που οδήγησε τον Φοίνικα σε αυτό το σημείο.

Παρ΄ όλ’ αυτά, η νέα Διοίκηση συνεχίζει την προσπάθειά της, με τις αμέσως επόμενες ημέρες να είναι καθοριστικές για το μέλλον της ομάδας.

Ο ΑΟ Φοίνικας Σύρου, ομάδα πρότυπο της περιφέρειας, θέλοντας να συνεχίσει την πορεία του καλεί όλους να συμβάλλουν ενεργά στην προσπάθεια αυτή.

 

Ανάργυρος Δεναξάς
Ανάργυρος Δεναξάς
Ο Ανάργυρος Δεναξάς γεννήθηκε στην Ερμούπολη της Σύρου, όπου ζει και εργάζεται μέχρι σήμερα. Από πολύ νωρίς άρχισε ν’ ασχολείται με τη συγγραφή και την ποίηση, ενώ από νεαρή ηλικία δραστηριοποιείται στον επιχειρηματικό χώρο –και με τη δημοσιογραφία λίγο αργότερα. Ως λάτρης του νησιού, είναι μελετητής και ερευνητής με πάθος των πολιτιστικών – ιστορικών του πραγμάτων. Από του 2011 μάχεται να ξαναβρεί η Αρχόντισσα του Αιγαίου την παλιά της αίγλη και ευημερία.

Περισσότερα