Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΣύροςΟ Γιώργος Ρους έρχεται στην Σύρο!

Ο Γιώργος Ρους έρχεται στην Σύρο!

Ο Γιώργος Ρους έρχεται στην Σύρο!

Μετά από μια σειρά επιτυχημένων μυσταγωγικών εμφανίσεων σε όλη τη χώρα, ο αγαπημένος καλλιτέχνης ξεκινά ένα νέο ταξίδι γεμάτο μουσικές εκπλήξεις και κάνει μία στάση στην ξεχωριστή Σύρο!

Την Παρασκευή 18 Αυγούστου ο πολυτάλαντος και ρομαντικός καλλιτέχνης θα γεμίσει τη σκηνή της Έπαυλης Τσιροπινά με θετική ενέργεια και θα μας διηγηθεί μέσα από κάθε του τραγούδι μία μυθοπλασία με ήρωες και πάθη που κεντρίζουν το ενδιαφέρον.

Ξεκινώντας δώδεκα χρόνια πριν, με μια κιθάρα στις αποσκευές του, o Γιώργος Ρους μοιραζόταν τα τραγούδια του με το κοινό σε κάθε γωνία της Ελλάδας. Έτσι και φέτος, μετά από μια παράξενη χρονιά που δεν θα μοιάσει ξανά με καμία άλλη, ταξιδεύει και πάλι με συνοδό την κιθάρα του, έχοντας μαζί του μουσικές εκπλήξεις και δίνοντας το σύνθημα πως όλα είναι μια αρχή.

Facebook Event:

https://www.facebook.com/events/783305200130046

Λίγα λόγια για τον Rous

Συστήθηκε το 2010 ως Rous μέσα από τη μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία «Εξαιρέσεις». Αμέσως μετά ακολούθησε ο πρώτος του ομώνυμος δίσκος. Το «Κόκκινο φως», οι «Μαριονέτες», το «Άδικο στο σώμα», το «Όλοι χορεύουν με την Κ», η «Ιδιαίτερη σχέση», μας οδήγησαν πιο βαθιά στον κόσμο του, αποκαλύπτοντας έναν καλλιτέχνη με ξεχωριστό μουσικό στίγμα, δίνοντας αργότερα τη σκυτάλη σε τραγούδια όπως: «Λουλούδι του δρόμου» και «Εσύ».

Έχει συνεργαστεί με σπουδαία ονόματα του ελληνικού τραγουδιού, τόσο στη σκηνή, όσο και ως τραγουδοποιός, όπως, Χάρις Αλεξίου, Γιάννης Κότσιρας, Χρήστος Θηβαίος κ.ά, γράφοντας παράλληλα μουσική για το θέατρο και τον κινηματογράφο.

Με μια ματιά:

Όνομα εκδήλωσης: Συναυλία Rous

Ημερομηνία: Παρασκευή 18 Αυγούστου 2023

Χώρος: Έπαυλη Τσιροπινά

Ώρα έναρξης: 21:00

Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση 10€ – Ταμείο 12€

Σημεία προπώλησης εισιτηρίων: Καταστήματα 4all

Online διάθεση εισιτηρίων: https://cometogether.live/event/345/

Οργάνωση ΠαραγωγήςCricos Productions & Action Εστί

Press & Info: www.ActionEsti.gr

Περισσότερα