Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, 2023
ΑρχικήΣύροςΟ Πάνος Ξενοκώστας προειδοποιεί το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σύρου! Διαβάστε γιατί....

Ο Πάνος Ξενοκώστας προειδοποιεί το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σύρου! Διαβάστε γιατί….

Πριν λίγο τέλειωσε η έκτακτη συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα συνεδριάσεων της ONEX εντός των Ναυπηγείων Σύρου. Αφορμή η αυριανή συνεδρίαση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σύρου…..

Αύριο λοιπόν η Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σύρου κα Κανδιώ Μαραγκού έχει ορίσει συνεδρίαση με θέμα την δημοπράτηση της μαρίνας στην περιοχή των Λαζαρέτων, μιας μαρίνας που κατ’ ευφημισμό φέρει τον τίτλο αυτόν τόσα χρόνια, αφού φέρει κακοτεχνίες, αβαρίες και αστοχίες και ως τέτοια από τότε που παραδόθηκε δεν ηδύνατο να λειτουργήσει.

Η πρόθεση όμως αυτή της κας Μαραγκού φέρει σε απόλυτη αντίθεση τον Πρόεδρο και ιδιοκτήτη των ONEX Ναυπηγείων Σύρου κ. Πάνο Ξενοκώστα ο οποίος σε δηλώσεις του προς τα ΜΜΕ του νησιού πριν λίγο έθεσε το δίλημμα “Ή μαρίνα στα Λαζαρέτα ή Ναυπηγεία! Και τα δύο μαζί δεν μπορούν να συνυπάρξουν!”

 

Αναλυτικότερα

Διαβάστε παρακάτω τα έγγραφα της ONEX , του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Κυκλάδων και του Εργοστασιακού Σωματείου Ναυπηγείων Σύρου που περιγράφουν αναλυτικά την θέση του κου Ξενοκώστα και των εργαζομένων των ναυπηγείων για τη μαρίνα στα Λαζαρέτα.

“Η μαρίνα μπορεί να υπάρξει οπουδήποτε αλλού στη Σύρο πχ Κόμητο, Αγκαθωπές, Φοίνικα κλπ και μάλιστα αν συμβεί κάτι τέτοιο η ONEX θα είναι ο πρώτος υποψήφιος επενδυτής”, δήλωσε ο κ. Ξενοκώστας.

 

Ανάργυρος Δεναξάς
Ανάργυρος Δεναξάς
Ο Ανάργυρος Δεναξάς γεννήθηκε στην Ερμούπολη της Σύρου, όπου ζει και εργάζεται μέχρι σήμερα. Από πολύ νωρίς άρχισε ν’ ασχολείται με τη συγγραφή και την ποίηση, ενώ από νεαρή ηλικία δραστηριοποιείται στον επιχειρηματικό χώρο –και με τη δημοσιογραφία λίγο αργότερα. Ως λάτρης του νησιού, είναι μελετητής και ερευνητής με πάθος των πολιτιστικών – ιστορικών του πραγμάτων. Από του 2011 μάχεται να ξαναβρεί η Αρχόντισσα του Αιγαίου την παλιά της αίγλη και ευημερία.

Περισσότερα