Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΣύροςΕπιστολή Βαγγέλη Μαραγκού προς την Κανδιώ Μαραγκού

Επιστολή Βαγγέλη Μαραγκού προς την Κανδιώ Μαραγκού

Επιστολή διαμαρτυρίας απέστειλε ο ανεξάρτητος Τοπικός Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Ερμούπολης κ. Βαγγέλης Μαραγκός προς την Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Σύρου κα. Κανδιώ Μαραγκού ζητώντας της να αποσύρει από την θεματολογία της αυριανής συνεδρίασης το ενδεχόμενο της εκ νέου δημοπράτησης της μαρίνας στα Λαζαρέτα.

Διαβάστε για ποιους λόγους.

 

Η επιστολή

“Σύρος 27/08/23

Προς την Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου κ. Κανδιώ Μαραγκού

Από Μαραγκό Ευάγγελο Ανεξάρτητο Τοπικό Σύμβουλο της Δημοτικής Κοινότητας Ερμούπολης

Πρόεδρε  του Λιμενικού Ταμείου Σύρου, δεν μπορείτε και δεν έχετε το δικαίωμα να παίζετε με το ψωμί εκατοντάδων εργαζομένων του ναυπηγείου μας, το Νεώριο ήταν, είναι και θα είναι ο μεγαλύτερος «οικονομικός πνεύμονας» του νησιού , συνυπάρχοντας με την Τουριστική βιομηχανία και τα βήματα προόδου που κάνει η Πρωτεύουσα .

Τέτοια παιχνίδια λίγο πριν  τις Δημοτικές Εκλογές βάζουν «μπουρλότο» στην Κοινωνία της Σύρου, επομένως το καλύτερο που θα μπορούσατε να κάνετε είναι η απόσυρση του θέματος από την συνεδρίαση της Δευτέρας του Λιμενικού Ταμείου, όπως επίσης και οι «επιλεκτικές» πρακτικές σας όποτε θέλετε και όπως σας βολεύει να φέρνετε προς ψήφιση στην Κοινότητα Ερμούπολης εγκρίσεις γνωμοδοτήσεων όπως  η έγκριση περιβαλλοντικών επιπτώσεων στην θέση «Πηδάλι», ενώ στο αυριανό σοβαρό θέμα μας «αγνοείται» τελείως ως μέλη της μεγαλύτερης Κοινότητας τον Κυκλάδων της δημοτικής κοινότητας Ερμούπολης.

Αυτό όπως καταλαβαίνετε μόνο καχύποπτο μπορεί να με κάνει, διότι η δημοκρατία κα. Μαραγκού  απαιτεί σεβασμό και εσείς το πρώτο πράγμα που θα έπρεπε να σκεφτείτε είναι το ψωμί των εργαζομένων του Ναυπηγείου. Απαιτώ ως μέλος της κοινότητας Ερμούπολης τη απόσυρση του θέματος εδώ και τώρα!

Ακολουθούν οι Δημοτικές εκλογές και αν οι συμπολίτες μας επιλέξουν τον σύζυγό σας για Δήμαρχο Σύρου Ερμούπολης θα μπορέσετε με νωπή λαϊκή εντολή να προχωρήσετε σε αυτά που νομίζετε.

Τώρα αυτό που προσπαθείτε να περάσετε είναι εντελώς αντιδημοκρατικό, μιας και σε δέκα ημέρες ξεκινούν οι απαγορεύσεις του νόμου λόγων των δημοτικών εκλογών και μέχρι την εγκατάσταση των νέων δημοτικών αρχών.”

 

Μαραγκός  Ευάγγελος

Ανεξάρτητος Τοπικός Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Ερμούπολης

 

Ανάργυρος Δεναξάς
Ανάργυρος Δεναξάς
Ο Ανάργυρος Δεναξάς γεννήθηκε στην Ερμούπολη της Σύρου, όπου ζει και εργάζεται μέχρι σήμερα. Από πολύ νωρίς άρχισε ν’ ασχολείται με τη συγγραφή και την ποίηση, ενώ από νεαρή ηλικία δραστηριοποιείται στον επιχειρηματικό χώρο –και με τη δημοσιογραφία λίγο αργότερα. Ως λάτρης του νησιού, είναι μελετητής και ερευνητής με πάθος των πολιτιστικών – ιστορικών του πραγμάτων. Από του 2011 μάχεται να ξαναβρεί η Αρχόντισσα του Αιγαίου την παλιά της αίγλη και ευημερία.

Περισσότερα