Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, 2023
ΑρχικήΚΥΚΛΑΔΕΣΣυλλήψεις σε Μύκονο & Θήρα

Συλλήψεις σε Μύκονο & Θήρα

Σύλληψη διωκόμενου ημεδαπού για μεταφορικό έργο, παραβάσεις Κ.Ο.Κ., βία κατά υπαλλήλων (αστυνομικών) και άλλα αδικήματα στη Μύκονο

Την 12-09-2023 το πρωί συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 42χρονος ημεδαπός, γιατί διαπιστώθηκε ότι μετέφερε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο επιβάτες έναντι αμοιβής (κόμιστρο), οδηγώντας αυτό χωρίς άδεια ικανότητας. Επίσης, πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας ο δράστης να αρνήθηκε να υποβληθεί σε τροχονομικό έλεγχο και διέφυγε κινούμενος σε αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας δημιουργώντας κίνδυνο πρόκλησης ατυχήματος και τραυματισμού αστυνομικού-τροχονόμου. Επιπρόσθετα πρόεκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κορίνθου με ποινή φυλάκισης -10- μηνών, για πρόκληση σωματικής βλάβης.

Σύλληψη δύο αλλοδαπών για πλαστογραφία στη Θήρα

Την 12-09-2023 το απόγευμα συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Θήρας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, δύο αλλοδαποί ηλικίας 33 και 36 ετών οι οποίοι κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό την Ιταλία. Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Σύλληψη ημεδαπού για παραβάσεις σε επιχείρηση στη Μύκονο

Την 12-09-2023 το απόγευμα συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 41χρονος ημεδαπός γιατί λειτουργούσε επιχείρηση η οποία καταλάμβανε παράνομα τμήματα αιγιαλού-παραλίας όπου διαπιστώθηκε ανάπτυξη ομπρελοκαθισμάτων.

 

 

Περισσότερα