Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, 2023
ΑρχικήΕλλάδα«Συγγνώμη αδελφέ δεν τα κατάφερα»: Συγκλονίζει ο φίλος του Μιχάλη Κατσουρή

«Συγγνώμη αδελφέ δεν τα κατάφερα»: Συγκλονίζει ο φίλος του Μιχάλη Κατσουρή

Ο Χρήστος ήταν δίπλα στον 29χρονο Μιχάλη Κατσουρή που έπεσε νεκρός κατά την επίθεση των Κροατών χούλιγκαν το βράδυ της Δευτέρας (7/8) στη Νέα Φιλαδέλφεια και συγκλονισμένος περιγράφει τις τελευταίες στιγμές του ενώ δεν κρύβει τη θλίψη του για το γεγονός ότι δεν κατάφερε να τον σώσει.

«Συγγνώμη αδελφέ δεν τα κατάφερα» είπε με τρεμάμενη φωνή αφού πρώτα εξιστόρισε πώς φτάσαμε σε αυτή την τραγωδία.

«Το μόνο που άκουσα ήταν μία φωνή να λέει ”αδερφέ χτυπήθηκα” και να γυρνάω πίσω να δω ποιος είναι και τι είναι… Και να είναι εκείνο το παιδί», είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Υπήρχε τρελή αιμορραγία ασταμάτητη και σε όλη τη διαδρομή πηγαίναμε εκεί παρεούλα μέχρι και την καρέκλα που κάθισε στο περίπτερο το μόνο που μας έκανε ένα τίναγμα ήθελε να φύγει από την καρέκλα και να κάτσει κάτω να ξαπλώσει κάτω δεν τον αφήσαμε και υπήρχε μία κοπέλα εκεί νοσηλεύτρια προσπαθούσε η κοπελίτσα να κάνει ό,τι μπορεί» συνέχισε.

Ο Χρήστος ήταν εκείνος που έφυγε με το μηχανάκι του προς αναζήτση ασθενοφόρου:

«Δεν υπήρχαν ασθενοφόρα πουθενά, καλούσαμε… Από ό,τι μάθαμε η αστυνομία είχε εγκλωβίσει τα ασθενοφόρα και την Πυροσβεστική 20 λεπτά και δεν τους άφηνε να περάσουν επίτηδες μέχρι να σταματήσουν οι φασαρίες μάθαμε τέτοια πράγματα.

Εγώ έφυγα μόνος μου να πάω να φέρω το ιδιωτικό ασθενοφόρο από τη διασταύρωση της Δεκέλειας το οποίο το βρήκα κατά λάθος. Ο άνθρωπος είχε σχολάσει. Τον παρακάλεσα ότι πεθαίνει κόσμος και χάνουμε τον άνθρωπό μας και έτσι ήρθε το ιδιωτικό ασθενοφόρο».

Πηγή: cnn.gr

Περισσότερα