Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, 2023
ΑρχικήΣύροςΚοινωνίαΣύρος: "Και τη σύνταξη να μας κόψουν, εμβόλιο δεν κάνουμε!!!"

Σύρος: “Και τη σύνταξη να μας κόψουν, εμβόλιο δεν κάνουμε!!!”

Συνάντηση σε κλίμα θυμού και αγανάκτησης, πραγματοποιείται αυτή την ώρα στην Πλατεία Μιαούλη της Σύρου με σκοπό την ειρηνική διαμαρτυρία, ενάντια στα νέα μέτρα της Κυβέρνησης και στον υποχρεωτικό εμβολιασμό, που έχει αρχίζει να επιβάλλεται.

“Πρώτα  επέβαλλαν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό στους υγειονομικούς υπαλλήλους με  την απειλή να χάσουν τη δουλειά τους και την έχασαν. Τώρα το επιβάλλουν σε όλους του Έλληνες πολίτες από 60 ετών και πάνω διαφορετικά θα έχουν πρόστιμο τα 100 ευρώ. Στη συνέχεια θα το επιβάλλουν σε όλους μας. Ερχεται η σειρά μας.”, ήταν μια από τις απόψεις που μας κατατέθηκε όταν ρωτήσαμε γιατί βρίσκονται εκεί. 

Σε ερώτησή μας γιατί δεν κάνουν το εμβόλιο η απάντηση ήταν απόλυτη.

“Γιατί φοβόμαστε!!! κανείς δεν μπορεί να μας εγγυηθεί ότι δεν υπάρχουν παρενέργειες και δε θα χάσουμε και τη ζωή μας ακόμη.. Πόσοι άνθρωποι καθημερινά πεθαίνουν και το κρύβουν… Δηλαδή όλοι αυτοί οι ιατροί- οι επιστήμονες που δεν υποστηρίζουν τον εμβολιασμό  είναι και αυτοί ψεκασμένοι;;”

 

Πολύ ενδιαφέρον είχε και η απάντηση όμως στο ερώτημα, ποια είναι η γνώμη τους για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό και πως βλέπουν την επιβολή του προστίμου των 100 ευρώ για όσους πάνω από τα 60 δεν εμβολιάζονται.

“”Και τη σύνταξη να μας κόψουν εμβόλιο δεν κάνουμε!!! Ας ξυπνήσουν οι Έλληνες πριν είναι πραγματικά αργά. Κανείς δε νοιάζεται για την υγεία μας, άλλα είναι τα συμφέροντα.”

Να σημειωθεί ότι στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο Πρόεδρος των Συνταξιούχων του ΙΚΑ, κ. Γιάννης Χαρίτος ο οποίος επέρριψε τις ευθύνες για την κατάσταση σε Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, όπου με τις κυβερνήσεις τους η κατάσταση έφτασε εδώ που έφτασε.

“Μας κλέψανε τη σύνταξη, μας κλέψανε τα δώρα, μας κόψανε τα αναδρομικά,  και τώρα θέλουν να μας πάρουν τα 100 ευρώ. Στις εκλογές θα τα πούμε. Τι περιμένουν δηλαδή ότι θα τους χτυπάμε παλαμάκια και θα τους λέμε “μπράβο καλά τα κάνατε”;;

Διαβάστε επίσης:

Σύρος: “Αντιστεκόμαστε!!Πρώτα οι υγειονομικοί, τώρα οι άνω των εξήντα, μετά είμαστε εμείς μην ξεγελιέστε!!!”

Α.Εξαδάκτυλος: «Υποχρεωτικός εμβολιασμός για τους άνω των 50 ετών και τους εκπαιδευτικούς – Μετά για όλους τους πολίτες

Ανάργυρος Δεναξάς
Ανάργυρος Δεναξάς
Ο Ανάργυρος Δεναξάς γεννήθηκε στην Ερμούπολη της Σύρου, όπου ζει και εργάζεται μέχρι σήμερα. Από πολύ νωρίς άρχισε ν’ ασχολείται με τη συγγραφή και την ποίηση, ενώ από νεαρή ηλικία δραστηριοποιείται στον επιχειρηματικό χώρο –και με τη δημοσιογραφία λίγο αργότερα. Ως λάτρης του νησιού, είναι μελετητής και ερευνητής με πάθος των πολιτιστικών – ιστορικών του πραγμάτων. Από του 2011 μάχεται να ξαναβρεί η Αρχόντισσα του Αιγαίου την παλιά της αίγλη και ευημερία.

Περισσότερα