Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, 2023
ΑρχικήΣύροςΤα έκαναν "καινούρια"

Τα έκαναν “καινούρια”

Ακόμα ένα άρθρο για βανδαλισμό δημόσιων κτιρίων. Σχολικών κτιρίων αυτή τη φορά και συγκεκριμένα τα κτίρια των Γυμνασίων – Λυκείων στο Μάννα. Όχι δεν είναι το πρώτο τέτοιο άρθρο και δυστυχώς δεν θα είναι το τελευταίο.

Αφορμή; Η ανάρτηση του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Μηνά Αληφραγκή στην οποία αναγράφονται τα παρακάτω με τις σχετικές φωτογραφίες τις οποίες δημοσιεύουμε και εδώ. Ας δούμε τι αναφέρει ο κ. Αληγραγκής:

Η ΣΥΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ!!! Οι ανεγκέφαλοι χτύπησαν μια φορά ακόμα!

Άγνωστοι εισήλθαν στο κτιριακό συγκρότημα των Λυκείων καί βανδαλισαν σχεδόν όλα τα κτίρια.

Ακόμη και το ειδικό Γυμνάσιο και Λύκειο στο οποίο γίνονται εργασίες συντήρησης και είχε βαφτεί προ ολίγων ημερών….Έλεος!!!

Ο Δήμος θα προβεί άμεσα σε κατάθεση μήνυσης κατ αγνώστων.

Ένα δίκιο το έχει ο κ. Αληγραγκής.

Κατανοητή η αγανάκτηση και η αναφορά στον χαμένο κόπο της συντήρησης του εκάστοτε κτιρίου, που γίνεται “καινούριο” με τις “παρεμβάσεις” για χάρη της θoλοκουλτούρας του κάθε “καλλιτέχνη”. Και πολύ καλά θα κάνει ο δήμος να προβεί σε μήνυση κατ αγνώστων.

“Αρκεί όμως μονάχα η μήνυση;”. Θα συμπληρώσουμε εμείς. Και είναι τελικά μόνο το “φαίνεσθαι” το πρόβλημα;

Διότι αγαπητέ αναγνώστη αν ο καθένας μπορεί να “μπαίνει” -ας το γράψω κόσμια γιατί κανονικά άλλη λέξη είναι η σωστή” σε ένα σχολικό κτίριο και να κάνει όποια “καλλιτεχνική παρέμβαση” του καπνίσει χωρίς να ανοίξει μύτη, τότε ίσως -λέω ίσως- θα έπρεπε να ξαναπέσει στο τραπέζι το θέμα της σωστής φύλαξης των σχολικών κτιρίων στο νησί.

Έτσι προληπτικά βρε αδερφέ, για να αποφύγουμε τα τυχόν χειρότερα… Ας μη ξεχνάμε ότι εδώ έχουμε να κάνουμε με σχολείο αν μη τι άλλο…

Χ. Παπαδάκης

Περισσότερα