Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΕΚΛΟΓΕΣΤήνος Αλλάζουμε: Υπερχείλιση του βιολογικού στην Αγ. Παρασκευή - Βίντεο

Τήνος Αλλάζουμε: Υπερχείλιση του βιολογικού στην Αγ. Παρασκευή – Βίντεο

Δεν μπορείς να σταθείς στην περιοχή της Αγ. Παρασκευής από την δυσωδία που αναδύει ο σταθμός του Βιολογικού ο οποίος υπερχείλισε και τα λύματα κυλάνε στο δρόμο.

Βίντεο από την περιοχή της Αγίας Παρασκευής, όπου υπερχείλισε ο σταθμός του Βιολογικού και τα λύματα κυλάνε στο δρόμο, ανάρτησαν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης οι ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ, σχολιάζοντας την «αδιαφορία αλλά και ανικανότητα της Δημοτικής Αρχής να επιλύσει προβλήματα του τόπου».

Αναλυτικά, η ανάρτηση των ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ:

«Στο αποκορύφωμα της τουριστικής περιόδου, η εικόνα που αντικρίζουν κάτοικοι και επισκέπτες τουνησιού μας είναι αυτή που φαίνεται στο παρακάτω βίντεο.Δεν μπορείς να σταθείς στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής από την δυσωδία που αναδύει ο σταθμός του Βιολογικού ο οποίος υπερχείλισε και τα λύματα πλέον κυλάνε στο δρόμο, ενώ οι κάτοικοι έχουν επιβαρυνθεί σαφώς με ένα σημαντικό ποσό για τέλη βιολογικού.

Ξεκάθαρη για άλλη μια φορά η αδιαφορία αλλά και η ανικανότητα της Δημοτικής Αρχής να επιλύσει προβλήματα του τόπου που οι ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ είχαμε επισημάνει εδώ και πολύ καιρό».

Περισσότερα