Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΕΚΛΟΓΕΣΤήνος - Η Αναστασία Ψάλτη και οι ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ συναντήθηκαν με τους κατοίκους...

Τήνος – Η Αναστασία Ψάλτη και οι ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ συναντήθηκαν με τους κατοίκους της Στενής

Τήνος – Η Αναστασία Ψάλτη και οι ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ συναντήθηκαν με τους κατοίκους της Στενής

Το πρωί της Κυριακής, η υποψήφια δήμαρχος Τήνου, Αναστασία Ψάλτη και οι ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις με τους κατοίκους της Στενής.

Νωρίτερα, οι ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ εκκλησιαστήκαμε μαζί με τους ανθρώπους της περιοχής και ακολούθησε η εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνάντηση, στην αίθουσα του Συλλόγου, στο Καμάρι. Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της δράσης #ΣΥΖΗΤΑΜΕ που οργανώνει -όλο το τελευταίο διάστημα- ο Συνδυασμός προκειμένου να βρεθούμε σε κάθε οικισμό της Τήνου, να ακούσουμε όλους τους κατοίκους και να τους ενημερώσουμε για τις λύσεις που προτείνει το πρόγραμμά μας στα προβλήματα που τους ταλαιπωρούν καθημερινά.

Η Αναστασία Ψάλτη ανέλυσε τη στρατηγική που έχουν καταρτίσει οι ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ για τη διαχείριση της καθημερινότητας, για τα μεγάλα προβλήματα του νησιού, καθώς και τους τρεις άξονες της πρότασης του Συνδυασμού προς τους πολίτες της Τήνου:
α) Τήνος, ένα νησί με καθορισμένη ταυτότητα,
β) ισομερής ανάπτυξη για όλους τους παραγωγικούς κλάδους,
γ) ισόρροπη δημογραφική ανάπτυξη.

Η ανταπόκριση των κατοίκων της Στενής στις προτάσεις του Συνδυασμού ήταν ιδιαίτερα θετική. Από την πλευρά τους, έθεσαν μικρά και μεγάλα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, από το θέμα του ηλεκτροφωτισμού μέχρι την συνεχιζόμενη ανεξέλεγκτη διάθεση των απορριμμάτων στο Κοσσίνι.

Περισσότερα