Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΣύροςΤο "έσπασε το σχοινί" η Κανδιώ Μαραγκού και τίθεται εκτός ΔΛΤΣ

Το “έσπασε το σχοινί” η Κανδιώ Μαραγκού και τίθεται εκτός ΔΛΤΣ

Στις 19:00 απόψε (29/8/2023) στη Σύρο συγκαλείται έκτακτο δημοτικό συμβούλιο με μοναδικό θέμα την αντικατάσταση της προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σύρου κας Κανδιούς Μαραγκού. Εισηγητής είναι ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ιωάννης Κεράνης.

Ύστερα από τις χθεσινές εξελίξεις και την – όπως αξιόπιστες δημοσιογραφικές μας πηγές αναφέρουν – αποστολή εκ μέρους της κας Κανδιούς Μαραγκού αποστολή σημειώματος στο Δημοτικό Συμβούλιο πως επιμένει στην απόφασή της για δημοπράτηση της μαρίνας στα Λαζαρέττα και πως δεν προτίθεται να παραιτηθεί, άρα το Δημοτικό Συμβούλιο είναι ελεύθερο να την αντικαταστήσει αν αυτό επιθυμεί, ο κ. Κεράνης απέστειλε σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους και φυσικά σε όλα τα ΜΜΕ ανακοίνωση σύγκλησης έκτακτου δημοτικού συμβουλίου για την αντικατάσταση της προαναφερομένης.

Το κλίμα όπως όλοι μπορούν να αντιληφθούν είναι βαρύτατο κατά της κας Μαραγκού, αυτό δείχνει άλλωστε η απόφαση αυτή του κεντρικού πυρήνα της παρούσας δημοτικής αρχής (Δήμαρχος – Αντιδήμαρχοι – Πρόεδρος ΔΣ).

Στις 19:00 λοιπόν απόψε αντί της κουβέντας μεταξύ των δύο ανδρών (Ρώτα και Ξενοκώστα) η οποία και απορρίφθηκε από τον πρόεδρο της ONEX, θα έχουμε έκτακτο δημοτικό συμβούλιο και πιθανόν και τον αντικαταστάτη, έστω και λίγες μέρες πριν τις εκλογές, της κας Κανδιούς Μαραγκού.

Hm29-2023

 

—————————————————————————————————–

Ανάργυρος Δεναξάς
Ανάργυρος Δεναξάς
Ο Ανάργυρος Δεναξάς γεννήθηκε στην Ερμούπολη της Σύρου, όπου ζει και εργάζεται μέχρι σήμερα. Από πολύ νωρίς άρχισε ν’ ασχολείται με τη συγγραφή και την ποίηση, ενώ από νεαρή ηλικία δραστηριοποιείται στον επιχειρηματικό χώρο –και με τη δημοσιογραφία λίγο αργότερα. Ως λάτρης του νησιού, είναι μελετητής και ερευνητής με πάθος των πολιτιστικών – ιστορικών του πραγμάτων. Από του 2011 μάχεται να ξαναβρεί η Αρχόντισσα του Αιγαίου την παλιά της αίγλη και ευημερία.

Περισσότερα