Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΚΥΚΛΑΔΕΣΒαγγέλης Κατσαράς : «Τη Νάξο «Ψηφίζουν» για τις διακοπές τους Έλληνες και...

Βαγγέλης Κατσαράς : «Τη Νάξο «Ψηφίζουν» για τις διακοπές τους Έλληνες και ξένοι

Βαγγέλης Κατσαράς : «Τη Νάξο «Ψηφίζουν» για τις διακοπές τους Έλληνες και ξένοι

Την εμπιστοσύνη τους δείχνουν οι επισκέπτες της Νάξου στο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων, με την τουριστική σεζόν να προδιαγράφεται μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, κάτι παραπάνω από αισιόδοξη.

Τα στοιχεία δείχνουν ότι από τη μια μεριά τα πολλά καταλύματα που έχουν δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια, αλλά και οι δημόσιες υποδομές του νησιού, έχουν σαν αποτέλεσμα την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος.

Όπως αναφέρει στο www.kykladiki.gr ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Τουρισμού, η σεζόν φέτος πηγαίνει καλά, με τις κρατήσεις να είναι υψηλότερες από πέρυσι. Ο Βαγγέλης Κατσαράς σημειώνει πως  «μέχρι τέλος του μήνα θα έχει υψηλή πληρότητα. Οι επισκέπτες μας εμπιστεύονται το νησί για τις διακοπές τους.  Έχουν αναβαθμιστεί οι υπηρεσίες, με τον δήμο Νάξου και μικρών Κυκλάδων να έχει κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες  αλλά και οι επαγγελματίες  από την δική τους πλευρά έχουν αναβαθμίσει τις υπηρεσίες τους».

Φέτος για το μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων η αγορά της Αμερική και του Καναδά έδωσαν πραγματική ώθηση στον τουρισμό. Φυσικά οι παραδοσιακοί επισκέπτες από την Ευρώπη, διαλέγουν τη Νάξο, για τις φυσικές ομορφιές, το καλό φαγητό και τα  τοπικά προϊόντα. Την ίδια στιγμή όμως οι Έλληνες «Ψηφίζουν» Νάξο καθώς παρά την κρίση και την ακρίβεια, είναι ένας προορισμός που καλύπτει όλα τα γούστα και όλα τα πορτοφόλια.

Πηγή: kykladiki.gr

Περισσότερα