Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, 2023
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΒόλει: ONEX και χορηγοί έσωσαν το Φοίνικα Σύρου που παραμένει στα "μεγάλα...

Βόλει: ONEX και χορηγοί έσωσαν το Φοίνικα Σύρου που παραμένει στα “μεγάλα σαλόνια”

Το “πειρατικό” σώθηκε, αφού μετά την κινητοποίηση πολλών βρέθηκαν χρήματα και από χορηγούς και από την ONEX αφού υπαναναχώρησε της αρχικής της στάσης και θα είναι και φέτος ο μεγάλος χρηματοδότης της συριανής ομάδας, η οποία με αυτό τον τρόπο παραμένει στην Α’ Εθνική κατηγορία.

Ας δούμε την ανακοίνωση της συριανής ομάδας :   

“Αγαπητά μέλη, φίλοι  και υποστηρικτές της ομάδας,  μέχρι σήμερα η νέα διοίκηση του ΤΑΑ  έχει απευθυνθεί  προς εσάς, με δημόσιες προσκλήσεις, ζητώντας σας να στηρίξετε την προσπάθεια τακτοποίησης των οικονομικών  υποχρεώσεων που άφησε η προηγούμενη διοίκηση,  αλλά και  την μεγάλη προσπάθεια να βρεθούν οι πόροι  για την χρηματοδότηση της ομάδας για την νέα αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Μετά από ένα καλοκαίρι με προσωπικές από όλους μας θυσίες, πρωτόγνωρες διαδικασίες, προσπερνώντας διαρκώς δυσκολίες και δυσεπίλυτα προβλήματα, αιφνιδιασμούς, πιέσεις και αναχώματα στις προσπάθειές μας, αλλά   με την γενναιόδωρη για μια ακόμη φορά συνδρομή της ΟΝΕΧ και του κου Πάνου Ξενοκώστα που ανέλαβε την αποπληρωμή των μεγάλων οικονομικών οφειλών που μας παραδόθηκαν, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη συμμετοχή του ανδρικού τμήματος στην Α1 Εθνική κατηγορία!!

Για τη νέα αγωνιστική περίοδο θέλουμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας στην τοπική κοινωνία που μας εμπιστεύθηκε και με τις μικρές και μεγάλες χορηγίες,  μας βοήθησε να κρατήσουμε τον ΑΟ Φοίνικα Σύρου στην Α1 Εθνική Κατηγορία.

Όραμά μας, είναι να επαναφέρουμε την ιστορική ομάδα του ΑΟ Φοίνικα Σύρου εκεί που της αξίζει, να επαναφέρουμε τον κόσμο μας στο γήπεδο και να ζήσουμε όλοι μαζί αυτή τη νέα εποχή της ομάδας.”

 

«ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ»

“Ένα νησί μία ομάδα” με  ψυχή και παλμό!!

 

                                              ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑ ΣΥΡΟΥ

 

Ανάργυρος Δεναξάς
Ανάργυρος Δεναξάς
Ο Ανάργυρος Δεναξάς γεννήθηκε στην Ερμούπολη της Σύρου, όπου ζει και εργάζεται μέχρι σήμερα. Από πολύ νωρίς άρχισε ν’ ασχολείται με τη συγγραφή και την ποίηση, ενώ από νεαρή ηλικία δραστηριοποιείται στον επιχειρηματικό χώρο –και με τη δημοσιογραφία λίγο αργότερα. Ως λάτρης του νησιού, είναι μελετητής και ερευνητής με πάθος των πολιτιστικών – ιστορικών του πραγμάτων. Από του 2011 μάχεται να ξαναβρεί η Αρχόντισσα του Αιγαίου την παλιά της αίγλη και ευημερία.

Περισσότερα